Deze sieraden zijn hip in 2023

Geschreven door Yvette
Deze sieraden zijn hip in 2023

Waar je ook loopt, bijna overal zie je mensen met ringen om. Eerder was dit iets wat alleen mensen die aardig wat centen hadden, konden kopen. Gelukkig is nu een anders verhaal. Je hebt ringen en allerlei andere sieraden in verschillende soorten en maten, maar dat is niet anders voor de prijzen. Je bent echt geen honderden euro’s meer kwijt aan een mooi sieraad. Je hoeft niet veel uit te geven om mee te kunnen doen met de nieuwste trends. Maar wat is nu eigenlijk helemaal in op het gebied van sieraden? Om hierachter te komen, raad ik je zeker aan om verder te lezen.

Maak de look af met single earrings

Om te beginnen zijn de single earrings nu heel populair. Je kunt namelijk overal wel diverse single earrings kopen. Wat een single earring is? Het zit eigenlijk al in de naam. De diversiteit ervan maakt het mogelijk om verschillende combinaties te maken. Het is helemaal aan jou om alles zo gek te maken als je zelf wilt. Je hoeft dus niet slechts een paar te kopen, want het kan ook heel verrijkend zijn om te kiezen voor een enkele oorbel. Mixen en matchen maakt het juist leuk. Probeer dus vooral zoveel mogelijk uit. Op het gebied van sieraden is eigenlijk niets te gek. Wie weet, zet jij wel onbewust een hele nieuwe trend. Dat zou toch tof zijn?

Grove ringen zijn mooi voor iedereen

Tegenwoordig zijn ook grove ringen helemaal in. Vroeger was het gek dat mannen ringen droegen, maar dat taboe is nu helemaal weggevaagd. Tegenwoordig zie je haast overal mannen met ringen om. Dit is voor vrouwen niet anders. Ook vrouwen dragen ringen en ook dit zijn niet alleen de sierlijke ringen. Ook dit is iets wat vroeger van vrouwen werd verwacht, maar gelukkig is dit beeld in de loop van de jaren veranderd. Je zou dus kunnen zeggen dat het dragen van grove ringen past bij jong en oud. Je hoeft niet bang te zijn dat je voor schut staat, want geloof mij maar: het is helemaal in. Stap dus uit je comfortzone en ga eens voor grove ringen.

Mix vooral zoveel mogelijk kleuren

Daarbij is het nu ook helemaal in om kleuren zoveel mogelijk met elkaar te mixen. Het is belangrijk dat je vooral doet wat je zelf mooi vindt. Het is echt niet erg om clashende kleuren met elkaar te mixen. Tegenwoordig zet je juist een statement als je dit doet. Dit geldt voor alle kleuren van de regenboog, maar ook voor goud en zilver. Je kunt zoveel mixen als je zelf wilt en je zult direct opvallen. Ga vooral voor de kleuren waar jij je goed in voelt. Uiteindelijk zul je dit ook uitstralen. En dat is iets wat je natuurlijk niet altijd van tevoren weet. Soms denk je dat je je niet goed zal voelen in een bepaalde kleur, maar besef je later ineens dat de kleur je wel degelijk goed staat. Ga dus vooral uit je comfort zone en bekijk de website voor meer sieraden.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK