Alles over de inbouw gashaard

Geschreven door Yvette
Alles over de inbouw gashaard

Creëer een sfeervolle woonkamer met een gashaard. Ikzelf heb de gezelligheid van de speelse vlammetjes in huis dankzij een gashaard inbouw. Het verbruik van een gashaard is laag, en ondanks de berichtgeving heeft het toekomst. Lees verder over mijn gashaard die prachtig aansluit bij de woonstijl.

Niet alles is vintage of retro

Er is nog niet veel berichtgeving over de toekomst van het aardgasleidingennetwerk wat Nederland heeft. Aardgas kan dan in de nabije toekomst op een einde komen, maar de leidingen van goede kwaliteit zullen niet ongebruikt in de grond blijven. Er zijn al de nodige alternatieven voor aardgas, één daarvan is waterstof maar naar verwachting zal dat eerder een mengsel worden. Kortom, de gashaard op aardgas zal in de toekomst kunnen blijven branden. Dit is belangrijk, de levensduur van een gashaard is lang, het zal niet zonder brandstof komen terwijl de haard nog goed is. De haard past mooi in mijn interieur. Ikzelf heb een voorkeur voor vintage of retro, dat kan ik combineren met items uit de kringloop, maar ik heb zoveel planten dat je mijn woonstijl ook als botanisch kan omschrijven. Misschien dat ik het verander in het eclectische, dus de vintage of retro ga afwisselen met strak design. Maar wat ik ook doe, de sfeervolle gashaard inbouw blijft.

Goed te combineren met de verwarming

Vroeger toen de woningen waren aangewezen op die ene gashaard, was de rest van het huis koud. Mijn opa en oma hebben een bevroren WC meegemaakt en ijsbloemen op het raam van de slaapkamer. Maar met een moderne gashaard ga je niet terug in de tijd. Als je het nieuwste van het nieuwste hebt, vloerverwarming en een warmtepomp zodat het hoog zomer ook de warmte uit de woning kan onttrekken en niet alleen in de winter verwarmen, dan kan daar zo’n gezellige gashaard inbouw bij. Je hebt dan alle luxe en comfort en tijdens de donkere wintermaanden de sfeer van de gashaard. Ook is het juiste model te vinden, want gashaarden zijn te verkrijgen in veel verschillende uitvoeringen. Als voorbeeld de Spartherm Varia Sh is zo’n gashaard inbouw die mooi zal matchen bij de industriële inrichting. De Dik Geurts Instyle 550 kan ook bij een klassieke woonstijl. Totaal anders is de Dru Trio, dat is geen inbouw gashaard, dat zal perfect gaan als je een brede of diepe woonkamer hebt. De Dru Trio zal evenals de Dik Geurts Instyle 550 bij verschillende woonstijlen kunnen. Op deze wijze heb je alle keuze en is er ook voor jou een gashaard inbouw die mooi bij je woonstijl past te vinden. Bekijk de website van droomkachels.nl en straks zit jij er net zo gezellig bij dan ik.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK