Hoe kies je een aroma diffuser van Geurwolkje?

Geschreven door Yvette

Het is bijna onmogelijk om Geurwolkje niet te kennen, overal op social media zie je Geurwolkje. Voor het geval je nog niet bekend bent met Geurwolkje of er graag meer over wil weten, lees dan gauw verder. Urenlang heb ik gesurfd op het internet om alles over Geurwolkje te weten te komen, voor jou heb ik al die inspiratie in een blog gebundeld.

Wat is Geurwolkje?

Geurwolkje is een aroma diffuser met diverse etherische oliën. Het apparaat waar het water in gaat met wat druppels van de olie dat is een aroma diffuser. Een aroma diffuser helpt om de luchtvochtigheid op peil te houden, tevens houdt het je huis fris en vrij van nare geurtjes. Door water toe te voegen aan de diffuser ontstaat er een verneveling, door wat druppels etherische olie toe te voegen krijgt de verneveling een heerlijk geurtje. Wil je net als ik een heerlijk fris ruikend huis? Dan is een aroma diffuser daar een goede en handige oplossing voor, ik kan niet meer zonder! Geurwolkje wordt niet alleen gebruikt als geurverspreider, maar ook als luchtbevochtiger of luchtzuivering.

Hoe werkt Geurwolkje?

Drie elementen staan centraal bij Geurwolkje voor optimaal gebruik. Uiteraard de aroma diffuser, daarnaast water en de etherische olie. Afhankelijk van welke diffuser je hebt gekozen kan je het apparaat vullen. De hoeveelheid water wat erin mag staat aangegeven op de verpakking.Voeg vervolgens wat druppels van de etherische olie naar keuze toe. Vijf tot tien druppels zijn voldoende. Er ontstaat een trilling die een koude mist veroorzaakt, het water gaat nevelen en verspreid de geur door de ruimte.  

Hoe kies je de juiste aroma diffuser?

De juiste aroma diffuser kiezen kan nog wel een hele klus zijn, maar wees niet gerust met dit handige lijstje heb ik ook de juiste kunnen kiezen, dat lukt jou vast ook. 

  • Hoe lang wil je de diffuser gebruiken?
  • Hoe groot is de ruimte waar je de diffuser wil gebruiken?
  • Welke kleur is passend bij je interieur?

Tuurlijk kijk je als eerst naar welke diffuser passend is bij jouw interieur, zo begon ik ook met kiezen. Zo viel mijn oog al direct op de Japanse lijn diffusers, door de combinatie van hout en wit straalt het direct rust uit. Ik wilde een aroma diffuser voor op de slaapkamer, het was voor mij dan ook erg belangrijk dat de diffuser rust uitstraalt. Daarnaast heb ik ook gekeken naar de grootte van de diffuser. Zelf was ik op zoek naar een diffuser die goed gevuld kon worden en lang mee kon gaan. In de omschrijvingen kan je lezen wat de inhoud van de diffuser is en hoe lang die mee gaat met een keer vullen.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK