Stijlvol de zomer in met de collecties van Studio Anneloes

Geschreven door Yvette
Stijlvol de zomer in met de collecties van Studio Anneloes

De zomer staat voor de deur en dit betekent dat ook jouw kledingkast weer anders gevuld mag gaan worden. Waar we in de de winter de hele kast vol hebben hangen met truien, vervangen we dat in de zomer met jurkjes, rokken en shirts. Natuurlijk hoort bij deze verandering van de kast ook het kopen van nieuwe kleren. Ga daarom stijlvol de zomer in met de nieuwste collectie van Studio Anneloes!

Wat is Studio Anneloes?

Studio Anneloes in een Nederlands fashion merk. Het wordt ontworpen door Anneloes uit duurzame materialen. De kleding die hieruit voorkomt is van de hoogste kwaliteit en zit fantastisch. Het merk is al jarenlang een favoriet bij veel Nederlandse vrouwen. Waar je Studio Anneloes snel van gaat onthouden, is de travel-kwaliteit. Je kunt de kleren namelijk erg gemakkelijk meenemen op vakantie, zonder dat het snel niet meer mooi wordt. Daarnaast heeft de collectie van Studio Anneloes verschillende, fantastische fashion items in de basis collectie. Hierdoor slaag je altijd voor de leukste kleding! Naast de basiscollectie, biedt het merk ook ieder seizoen nieuwe kleding aan. 

Hoe ziet de collectie van Studio Anneloes eruit?

De collectie van Studio Anneloes is opgebouwd aan de hand van enkele duidelijke trends. Als we de hele collectie bekijken, zien we al snel een stijl terugkomen. Er worden namelijk enorm veel felle kleuren gebruikt. Kijk bijvoorbeeld naar de jurken van Studio Anneloes. Deze zijn veelal in felle kleuren, zoals blauw, rood of groen. naast deze opvallende jurken is ook de jumpsuit een bekende binnen de collectie. Ook deze wordt voorzien van deze mooie, felle kleuren. Je kunt hiermee zeker de zomer doorkomen! Daarnaast kun je ook bij Studio Anneloes terecht voor een leuke top. Deze kun je bijvoorbeeld erg leuk combineren met een strakke jeans. 

Het speciale travel materiaal

Wat de kleding van Studio Anneloes extra speciaal maakt, is het gebruik van de speciale stof. De kleding wordt namelijk gemaakt van ‘Sensitive Fabrics’. Dit is een unieke stof die speciaal voor Studio Anneloes ontworpen is. De stof wordt gemaakt in Italië en heeft enorm veel stretch. Dit maakt de stof perfect voor op reis. Er komen namelijk helemaal niet snel kreukels in, waardoor ze een vliegreis in een koffer erg goed kunnen doorstaan. Heb jij thuis nog een strijkplank staan? Dan is dit met de collectie van Studio Anneloes verleden tijd! Je hoeft de kleding namelijk nooit te strijken. Al met al is de collectie van het merk erg goed voor je. Het is zowel trendy als comfortabel. En laten we eerlijk zijn: Het strijken hebben we nooit leuk gevonden! Weet jij al wat je gaat aantrekken?

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK