De beste outfits voor deze zomer

Geschreven door Yvette
De beste outfits voor deze zomer

De nieuwe zomerperiode staat voor de deur. Dat houdt in dat er weer andere outfits gedragen kunnen gaan worden. Waar je in de winter vooral truien van Monari draagt, is het in de zomer vooral shirts, blouses en tops. Je hebt in de zomer dan ook enorm veel mogelijkheden om een leuke outfit samen te stellen. Let er wel op dat de outfit moet passen bij je lichaam en je figuur. Als je wat gezetter bent, kun je je erg leuk kleden met een wijde jurk. Heb je een heel slank lichaam? Dan kun je juist horizontale lijnen gebruiken om jezelf voller te laten lijken. In dit blog bericht willen we je tips geven over hoe je de beste outfit voor de zomer kunt samenstellen.

Kies voor een leuke blouse of jurk!

Een van de trends van tegenwoordig is het dragen van een blouse. Deze wordt vaak voor een klein gedeelte aan de voorkant in de broek gestopt, zodat de riem zichtbaar blijft. Bij verschillende merken, zoals bijvoorbeeld Monari kun je deze look vinden. De blouse wordt vaak gedragen in een rustige en lichte kleur en kan op een mooie jeans. Daarnaast kun je ook gaan voor de blouse in jurk variant. Deze jurk heeft ook knoopjes en is erg leuk te combineren met mooie enkellaarsjes met hak. Daarnaast kan deze jurk ook erg leuk gebruikt worden voor naar het strand. Wel moet je dan zeker een lichte kleur en het liefste ook een dunne stof gebruiken.

Een vest is altijd fijn in de zomer

Het is in de zomer de meeste dagen lekker warm, maar in Nederland is dit niet altijd het geval. Zorg er daarom ook voor dat je altijd een fijn vestje in de kast hebt hangen. Deze kun je erg gemakkelijk meenemen als je bijvoorbeeld naar een festival gaat of buiten onder de overkapping gaat borrelen. Als het later op de avond wordt, kan het in de zomer namelijk erg afkoelen. Een vestje in een neutrale kleur zorgt ervoor dat je warm blijft!

De beste outfit met een shirt

Natuurlijk zie je in de zomer erg veel dames in een shirt lopen. Doordat het erg warm is, kan dit een zeer leuke outfit vormen. In veel gevallen wordt een shirt gecombineerd met een leuke jeans en sneakers, maar je kunt er ook nog verder in doorgaan. Kies bijvoorbeeld voor een shirt van Monari met een leuke print en combineer deze met leuke, zwarte laarsjes. Om de outfit af te maken kun je een leuk vestje dragen. Deze kun je uitdoen als het te warm wordt. De kleuren van het shirt kun je natuurlijk zelf uitkiezen!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK