Waarvoor gebruik je bedrukte keycords?

Geschreven door Yvette
Waarvoor gebruik je bedrukte keycords?

Heb jij een bedrijf, en wil je opvallen? Dan kun je gebruik maken van het laten bedrukken van verschillende voorwerpen, zoals bijvoorbeeld keycords. Door het laten bedrukken van artikelen met je bedrijfslogo, wordt je door meer mensen gezien. Hierdoor wordt je naamsbekendheid verhoogd en kun je meer klanten ontvangen. In dit blogbericht vertellen we je graag waarom keycords bedrukken goed kan zijn voor je bedrijf.

Een beurs of evenement

Ga je met je bedrijf naar een beurs of een evenement? Of organiseer je wellicht een grote beurs voor meerdere bedrijven? In dit geval kan het bedrukken van keycords wenselijk zijn. Deze kun je namelijk direct gebruiken om de toegangskaarten van de bezoekers aan te hangen. Vervolgens kun je ook de keycords bedrukken, om het evenement of de beurs meer bekendheid te geven. De keycords worden namelijk altijd mee naar huis genomen, en in sommige gevallen gebruikt voor andere dingen. Hierdoor worden ze continu aan de beurs of het evenement herinnert. Zo weet je zeker dat je evenement het volgende jaar weer net zo veel bezoekers krijgt!

Een goede reclame voor je bedrijf

Voor ieder bedrijf is het van belang om naamsbekendheid te krijgen en op te vallen. Met name als je op een beurs staat, is het belangrijk dat je opvalt tussen de concurrenten. Ook buiten een beurs kunnen bedrukte keycords natuurlijk van pas komen. De traditionele manier van marketing is helemaal nog niet weg te denken uit het straatbeeld. Hier moet je als bedrijf dus ook actief mee bezig zijn. Je kunt de gepersonaliseerde keycords gemakkelijk gebruiken om cadeau te geven aan potentiële klanten. je kunt er bijvoorbeeld een boekje aan hangen met meer informatie over je bedrijf. Hierdoor blijft het bedrijf en het logo in het hoofd hangen, waardoor je meer kans krijgt om de klant daadwerkelijk binnen te halen.

Een betere positionering

Doordat je keycords laat bedrukken, kun je je bedrijf op verschillende manieren aan potentiële klanten laten zien. Als bijvoorbeeld je werknemers gebruik maken van de bedrukte keycords, kan het bedrijf op verschillende momenten gezien worden door potentiële klanten. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat je in de trein staat en je keycord zichtbaar is. Ze hangen altijd om een persoon, waardoor het al snel de aandacht krijgt als degene met iemand staat te praten. Zodra ze het logo of het merk zien van je bedrijf, zullen ze dit dus ook gaan onthouden. Iedere keer als ze deze persoon tegenkomen, zullen ze ook direct weer aan het merk denken. 
Al met al kan het bedrukken van keycords dus erg goed zijn voor het bedrijf. Het is een goede vorm van marketing dat veel nieuwe, potentiële klanten kennis kan laten maken met het bedrijf.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK