10 leukste adventskalenders voor mannen

Geschreven door Yvette
bier-adventskalender-2021-6.v2

De adventsperiode zal binnenkort zijn intrede doen. En ik ben eerlijk gezegd heel erg enthousiast. Ik kijk vooral uit naar de verschillende adventskalenders die gekocht kunnen worden. Verschillende fabrikanten spelen ook in op het idee van een adventskalender. Dit staat namelijk helemaal in het teken van de periode vóór de kerst. Om precies te zijn gaat het om de 4 zondagen voor het kerstfeest. De adventperiode eindigt dan ook op kerstnacht. Een adventskalender zorgt ervoor dat je in de kerstsfeer terecht komt en je de voeling van zo een feestperiode daadwerkelijk zal ervaren. Vroeger waren adventskalenders eentonig en in de meeste gevallen in elkaar gezet in een chocola gerelateerde thema. Tegenwoordig is de keuze voor een adventskalender heel erg uitgebreid. Vrouwen, mannen en kinderen kunnen zo een leuke adventskalender kopen die goed bij hun aansluiten.

Kalenders voor mannen

Ik zou het nu het liefst over mannen adventskalender willen hebben. Dit omdat adventskalenders in de meeste gevallen in een kinderlijke thema wordt gezet. Maat er zijn genoeg mannelijke adventskalenders. Mannen hebben dus tegenwoordig een ruime keuze om een adventskalender aan te schaffen. De meest bekende voor de mannen is de bier adventskalender. Ben je dus op zoek naar een typische mannen adventskalender? Dan zou ik je willen adviseren om uit te kijken naar een adventskalender van Rabauw craft beer. Daarnaast zijn er ook andere typische mannelijke adventskalender. Denk maar aan een met verschillende soorten parfumerie. Het komt erop neer dat het lijstje aan mannelijke adventskalender tegenwoordig oneindig is. Een ander soort mannelijke adventskalender is de een met verzorgingsproducten. Deze verzorgingsproducten zijn dan allemaal mannelijke verzorgingsproducten. Hierbij kan er gedacht worden aan een scheerschuim die een heerlijk geurtje omvat.

Zoals eerder aangegeven zijn er verschillende mannelijke adventskalender. Zoals de kinderen en vrouwen op een unieke manier de kerstperiode verwelkomen met een adventskalender speciaal voor hun, hebben mannen ook de gelegenheid om middels een speciale adventskalender de kerstdagen te verwelkomen. Ben je dus naarstig op zoek naar een speciale adventskalender voor de man? Dan zijn er verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. Verras je vader, vriend of zelfs een leuke kennis van het jaar nog met een leuke mannelijke adventskalender. Hieronder doe ik speciaal voor jou 10 leuke mannelijke adventskalenders:

1. Bier Adventskalender
2. Parfum Adventskalender
3. Wijn Adventskalender
4. Voetbal Adventskalender
5. Gereedschap Adventskalender
6. Thee Adventskalender
7. Koffie Adventskalender
8. Pringles Adventskalender
9. Sokken Adventskalender
10. Vrije Adventskalender

Voor wat betreft de vrije adventskalender mag hij zelf bepalen wat er in het vakje komt.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK