Creëer een matte uitstraling met behulp van Sikkens Alpha Projecttex

Geschreven door Yvette
Creëer een matte uitstraling met behulp van Sikkens Alpha Projecttex

Kunnen de muren in je woonkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Investeer dan in goed dekkende muurverf en kies voor Sikkens Alpha Projecttex. Muurverf is verkrijgbaar in allerlei soorten, van verschillende merken en met verschillende effecten. Echter is niet iedere soort muurverf even dekkend. Het schilderen van de muren in je woonkamer is een intensieve klus die je waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk klaart. Investeer dus in goed dekkende muurverf en zorg ervoor dat de muren in je woonkamer in een mum van tijd opnieuw geschilderd zijn.

Voor grote en kleine projecten 

Of je nu alleen de muren in je woonkamer opnieuw wilt gaan schilderen, of een nieuwe woning hebt gekocht en alle ruimtes in deze woning een opfrisbeurt wilt geven, schilderen met Sikkens Alpha Projecttex is altijd een goed keuze. Deze muurverf is namelijk geschikt voor grote en kleine projecten. Wil je de muren in een nieuwbouwwoning gaan schilderen of wil je over pas aangebracht stucwerk heen gaan schilderen? Zorg er dan altijd voor dat je de ondergrond behandelt met een primer. Door dit te doen ben je verzekerd van een goede dekking van de Sikkens muurverf.  Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de Sikkens Alpha Projecttex uitsluitend voor binnenshuis bedoeld is. Wanneer je de buitenmuren van je woning van een nieuwe verflaag wilt voorzien zal je dus op zoek moeten naar andere Sikkens muurverf. 

Verschillende mogelijkheden 

Wanneer je hebt besloten om te gaan schilderen met de Sikkens Alpha Projecttex muurverf heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt namelijk kiezen uit standaard kleuren zoals 9001 of 9010, maar je kunt deze verf ook op kleur laten mengen. Wanneer je de muurverf voor binnen van Sikkens gebruikt, kun je de muren in je woning dus iedere gewenste  kleur geven. Daarnaast kun je deze muurverf aanbrengen met een kwast of muurverfroller, maar je kunt deze verf ook aanbrengen met een verfspuit. Je woning afwerken met behulp van latex spuiten is zeker aan te raden op het moment dat je grote oppervlakken van een nieuwe verflaag wilt voorzien. Het grote voordeel van latex spuiten is dat dit vele malen sneller gaat dan het aanbrengen van muurverf met een roller. Daarnaast creëer je een streeploos eindresultaat wanneer je ervoor kiest om de Sikkens Alpha Projecttex muurverf te spuiten. 

De voordelen van Sikkens Alpha Projecttex

Door te kiezen voor de Sikkens Alpha Projecttex muurverf, profiteer je van een aantal voordelen van deze verf. Deze muurverf is namelijk geurloos, snel dekkend en heeft een mooie matte uitstraling. Ga je binnenkort aan de slag met het schilderen van je binnenmuren? Investeer dan zeker in goede muurverf om het mooiste resultaat te behalen.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK