Drie outfit tips voor deze zomer!

Geschreven door Yvette
Drie outfit tips voor deze zomer!

De zomer staat weer voor de deur. Dat betekent dat het weer mooi weer wordt en de dikke truien weer de kast in mogen. Om helemaal klaar te zijn voor deze zomer zijn er een aantal trends waar je rekening mee moet houden. Zo kun je bijvoorbeeld erg goed voor de dag komen met pastelkleurige kleding. Ook zijn veel verschillende patronen erg in trek, zoals fruit of bloemetjes. Tot slot kunnen enkellaarsjes dames ook zeker erg leuk staan deze zomer! Wij willen je in dit blogbericht graag drie outfit tips meegeven die je kunt gebruiken voor komende zomer!

Ga voor vrolijke kleuren!

De zomerperiode staat er om bekend dat het een vrolijke periode is. Alle mensen trekken weer naar buiten en de bloemen en planten staan weer in bloei. Door de hoeveelheid zon worden ook de mensen bewezen gelukkiger. Om deze reden is het in de zomer vaak zo dat felle kleuren erg leuk zijn. Ga bijvoorbeeld voor een leuke jurk met een bloemetjespatroon. Deze kun je vervolgens in de kleur nemen die je zelf wilt! Om de outfit af te maken, kun je enkellaarsjes toevoegen. Deze zie je namelijk steeds vaker terugkomen in het straatbeeld. Tot slot vergeet je natuurlijk je mooie sieraden niet!

Een zakelijke outfit met pastelkleuren

Ga je naar een zakelijke meeting of presentatie? Dan wil je natuurlijk zowel zakelijk als stijlvol voor de dag komen. Hiervoor kun je erg leuk een dames suit dragen in een pastelkleur. Deze kleur is namelijk zowel speels als elegant. Hierdoor val je zeker op, maar niet buiten de boot. Deze outfit kun je afmaken met enorm veel verschillende accessoires en schoenen. Uiteraard kun je gaan voor een mooi enkellaarsje met hak. Enkellaarsjes zijn perfect om zowel zakelijk als speels over te komen, waardoor het voor een zakelijke meeting een perfecte oplossing is!

De beste outfit voor een warme zomerdag

In de zomer is er altijd een dag of week waarin het extreem warm is. Tijdens deze dag wil je natuurlijk niet te veel kleding dragen, maar moet het juist erg luchtig blijven. Je kunt voor deze dag erg leuk een blousejurk kiezen. Deze zijn namelijk steeds vaker te zien en vormen duidelijk een trend. De blouse jurk is gemakkelijk dicht te maken met de knoopjes, waardoor het erg fijn te dragen is. Ook kun je kiezen uit verschillende modellen. Voor een extreem warme zomerdag is het verstandig om te kiezen voor een lichte kleur en een dunne stof. Vervolgens kun je de look afmaken met open schoenen, zodat je niet te veel gaat zweten. De jurk is daarnaast ook perfect om aan te doen naar het strand!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK