Jouw telefoonhoesje afstemmen op de laatste modetrends: zo doe je dat!

Geschreven door Yvette
Jouw telefoonhoesje afstemmen op de laatste modetrends: zo doe je dat!

We kunnen vandaag de dag niet meer zonder onze telefoon, hij moet overal mee naartoe en we hebben hem regelmatig in onze hand. Dat betekent ook dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Je ontkomt er bijna niet aan dat jij je telefoon ooit een keer laat vallen. Daarom kan een hoesje voor jouw telefoon niet ontbreken. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop hippe hoesjes te vinden die perfect aansluiten bij de laatste modetrends. In dit artikel vertellen we je hoe jij jouw hoesje afstemt op de trends van 2022!

De functie van een smartphone hoesje

De essentie van een hoesje voor je smartphone is natuurlijk dat hij jouw telefoon beschermt tegen krassen en barsten. Tegenwoordig zijn smartphone hoesjes echter ook bijna een deel van onze outfit geworden, aangezien we onze telefoon zo vaak in de hand hebben. Dat betekent dus ook dat het belangrijker is geworden dat het hoesje voor onze telefoon mooi aansluit bij wat we dragen. Het is niet moeilijk om een goed Samsung S22 hoesje te vinden, maar een trendy hoesje vinden dat ook bij jou past, is een ander verhaal. Naast het design van het hoesje, zijn er ook verschillende soorten hoesjes waar je uit kunt kiezen. Een siliconen hoesje is erg trendy en je kunt het in veel verschillende stijlen vinden, maar het beschermt niet zo goed als andere soorten hoesjes, aangezien er niets over het scherm heen zit. Een book case hoesje beschermt beter, want het klapt ook over het scherm van de telefoon heen, maar is minder subtiel en soms lastiger te combineren met jouw outfit.

De marmer trend

Een trend op het gebied van telefoonhoesjes die vandaag de dag erg in is, is de marmer trend. Deze natuursteen is steeds meer te vinden op hoesjes van telefoons. Van marmer zelf kun je natuurlijk geen hoesje maken, maar er zijn wel veel hoesjes te vinden met een marmer look. Deze zijn er in verschillende kleuren en je kunt ze nu ook makkelijk combineren met een portemonnee met marmer look.

Leren telefoonhoesjes

Heb je een wat stoerdere stijl? Dan is deze trend perfect voor jou: het leren telefoonhoesje. Leer is een natuurproduct dat met de tijd alleen maar mooier wordt, dus ook ideaal voor een beschermend hoesje voor je telefoon. Het gaat super lang mee en gaat er alleen maar beter uitzien. Leren hoesjes vind je in verschillende vormen, van siliconen hoesjes tot book cases. Er zijn ook automerken die hoesjes maken van leer, zoals BMW en Ferrari. Een leren telefoonhoesje is een mooie manier om stoer en chique te combineren, zoals jij dat misschien ook wel doet met jouw outfits!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK