Van je tuin een wellness oord maken

Geschreven door Yvette
jacuzzi

Je hebt een gigantische tuin en je wil daar wel het een en ander aan veranderen. Eigenlijk wil je gewoon een tuin waarin je heerlijk kan relaxen als je thuiskomt van een dag hard werken maar ook wanneer je vakantie hebt. Wat kan je dan gaan doen?

Jouw eigen wellness

Je bent misschien wel eens naar de sauna geweest of een wellness oord en dat vond je heerlijk. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik er altijd enorm van kan genieten als ik zo’n dag heb met wat vriendinnen maar soms voel ik mij ook wel wat bekeken. Dat is natuurlijk hartstikke jammer want je gaat er immers naar toe om lekker te relaxen! 

Toen kwam het volgende in mij op. Als we nu gewoon eens een wellness oord in de tuin gaan maken? Heerlijk een jacuzzi in de tuin, een sauna erbij en om het helemaal compleet te maken nog een heerlijke tuindouche en een zwembad ook! Nou het idee was geboren maar nu de uitvoer nog. Dat was toch wel even andere koek maar na mij goed te hebben laten informeren en na te kijken of dat dit überhaupt wel mogelijk was, ben ik overstag gegaan. 

Doe je het zelf of laat je het doen?

Dat is een vraag die jij jezelf moet stellen of dat je dit allemaal zelf kunt of dat jij toch wat hulp nodig hebt om dit tot een goed einde te brengen. Uiteindelijk heb ik met behulp van wat vrienden toch best wel veel zelf kunnen doen in de tuin en dat scheelde natuurlijk enorm in de kosten en het is ook nog eens tien keer zo leuk als je later kunt zeggen dat je het allemaal zelf hebt gedaan. Wedden dat je dan extra trots op je werk bent! 

Tijd om te relaxen

Heb je alles klaar? Dan is het tijd om te gaan relaxen. Nu kan je er zoveel en zo vaak als dat je zelf wilt gebruik van maken. Zie jij jezelf al elke avond onderuitgezakt in je jacuzzi zitten om lekker te genieten? Ik durf te wedden dat je nu extra veel bezoek krijgt! Wat dacht je ervan om entree te gaan vragen? Nee geintje natuurlijk maar je zou het bijna doen als jij straks je wellness oord bij jou thuis hebt!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK