Welke zonnebril past het beste bij jouw stijl?

Geschreven door Yvette
Welke zonnebril past het beste bij jouw stijl?

Je kleding is het verlengstuk van je persoonlijkheid. Met wat je aantrekt kun je laten zien wie je bent. Toch is het niet altijd eenvoudig om de accessoires te vinden die goed bij jouw stijl passen. In dit artikel wordt het accessoire behandeld dat niet mag ontbreken bij je outfit: de zonnebril. Een goede zonnebril zorgt dat je outfit tot zijn recht komt, maar een goede bril zorgt er ook voor dat je ogen goed tegen schadelijk uv-licht beschermd worden. Vind je het lastig om te kiezen welke bril het beste bij jou past? Hier volgt een aantal merken om inspiratie op te doen.

Hou je van klassiek, dan hou je van Ray Ban

Wie aan een filmster denkt, denkt aan een pilotenbril. Deze bril gaat al bijna negentig jaar mee en is niet meer weg te denken uit de collectie van Ray Ban. Deze bril zorgt er vrijwel automatisch voor dat je er stijlvol uit gaat zien omdat de vorm geschikt is voor ieder hoofd. Je kunt deze bril bestellen in diverse kleuren en je kunt ook kiezen om een andere kleur montuur dan glas te kiezen. Daarmee breng je een mooie subtiliteit aan in je bril waarmee je je kunt onderscheiden van de massa. De glazen van Ray Ban kunnen op sterkte geleverd worden zodat je geen zonnebril over je eigen bril heen hoeft te dragen. Dat is wel zo fijn. 

Bekijk de vintage brillen van Gucci eens

Als je voor een moderne bril gaat, maar met een vintage twist, dan is een Gucci zonnebril de moeite waard. De ontwerpers van dit merk weten iedere keer weer de spijker op zijn kop te slaan met de mooiste modellen. De vintage collectie brengt het mooie van vroeger samen met de eisen van vandaag de dag. Je kunt hier een bril kopen die van duurzame materialen gemaakt is, maar die de looks heeft van de brillen van de sterren van vroeger. De brillen zijn verkrijgbaar in hoekige modellen, maar je kunt ook gaan voor een opvallende, grote, ronde bril. Doorgaans geldt dat wanneer je een hoekig gezicht hebt, je beter voor rond kunt gaan en andersom. Je kunt online eenvoudig aangeven welke modellen je voorkeur hebben om daarna alle opties op je gemak door te nemen. 

Hou je van eigentijds? Dan hou je van Tom Ford!

Wanneer je een bril wilt die gemaakt is voor mensen die in het nu leven, dan zit je bij Tom Ford helemaal goed. Dit merk staat bekend om de eigentijdse ontwerpen voor mensen die durven. Je kunt kiezen voor gekleurde glazen, een opvallend montuur of beide. Blader eens door het ruime aanbod heen om te kijken waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Online heb je zo een bestelling geplaatst zodat je je bril snel in huis hebt. 

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK