Hoe kun je het beste je haar verzorgen?

Geschreven door Yvette
Hoe kun je het beste je haar verzorgen?

Het is belangrijk dat je je haar op een goede manier verzorgt. Het zorgt er namelijk direct voor dat je op een goede manier voor de dag komt. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je haar extreem vet is en er niet mooi uit ziet. Door goede haarverzorgingsproducten te gebruiken van HairFair, ben je ervan verzekerd dat je haar er mooi uit ziet. In dit blog bericht willen we je graag vertellen hoe je het beste je haar kunt verzorgen.

Je haar verzorgen met Olaplex

Olaplex is een nieuwere soort haarverzorging. Het is namelijk een uitvinding van twee scheikundigen. Zij hebben ervoor gezorgd dat er met slechts een ingrediënt haarverzorging veel beter werd. De producten van Olaplex zijn namelijk allemaal vrij van oliën en siliconen. Vervolgens wordt er met het product gezorgd voor een herstel van verbindingen in je haar. Zowel de kern als de buitenkant van het haar wordt hersteld. Hierdoor worden gespleten haarpunten en andere beschadigingen aan het haar weer in topconditie gebracht. Tot slot zijn de producten ook nog een 100% vegan en dierproefvrij. Dit maakt het zowel goed voor je haar als voor het milieu!

Hoe gaat de behandeling precies?

Als je gaat starten met een behandeling met de producten van Olaplex, is het natuurlijk belangrijk dat je weet hoe de behandeling precies werkt. Het belangrijkste aan de behandeling is dat het vanuit de kern het haar verzorgt. Hierin wordt je haar vanuit de miljoenen zwavelbruggen direct aangepakt. Deze zorgen voor de structuur en stabiliteit van het haar. Ook geeft dit de sterkte aan het haar. Deze kunnen beschadigen als ze in aanraking komen met verschillende stoffen, zoals chemicaliën of warmte tools. Als je bijvoorbeeld vaak je haar stijlt, kan dit het haar erg beschadigen. Door de behandeling van je haar met Olaplex zorg je ervoor dat je haar weer in topconditie komt. Het wordt vanuit de kern compleet hersteld en het ziet er weer fantastisch uit!

Verschillende soorten Olaplex producten

Er zijn enorm veel verschillende Olaplex producten die je kunt gebruiken om je haar te behandelen. Het bekendste Olaplex product is de Hair Perfector No. 3. Dit is een product dat je gebruikt voordat je je haar gaat wassen met shampoo en conditioner. Dit zorgt ervoor dat het haar hersteld wordt door beschadigingen van een stijltang of een föhn. Vervolgens kun je je haar gaan wassen met Olaplex No. 4. Dit is een shampoo dat perfect is voor je haar. Uiteraard ga je ook je haar behandelen met een conditioner van Olaplex. Deze producten kun je gebruiken voor ieder haartype en zijn perfect om je haar weer in een topconditie te krijgen!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK