Mijn favoriete haarverzorging

Geschreven door Yvette
haarverzorging

Het is niet altijd makkelijk voor mij om mijn haar te laten doen wat ik wil. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat een product me inspireert, me een goed gevoel geeft en geen onnodige additieven bevat. Dit heb ik gevonden.

Mijn nieuwste beauty-ritueel bestaat uit een set producten van Mr. Smith. Mr. Smith haircare heeft een uitgebreid assortiment waarmee ik mijn hele ritueel kan doen. Er is voor elke gelegenheid iets. Er is droogshampoo, mousse, spray, luxe shampoo, verschillende soorten conditioner… Mr. Smith haircare is mijn nieuwste ontdekking en die deel ik graag met jullie!

Ik ben dus vooral gek op de haircare van Mr. Smith, maar de andere producten zijn even mooi om naar te kijken en ongetwijfeld ook even goed. 

Zoals ik zei, is mijn haar soms weerbarstig, maar met deze producten kan ik het helemaal stylen naar wens. Dat is voor mij enorm belangrijk!

De producten zijn erg exclusief, de ingrediënten zijn allemaal vanuit Australië. Daarnaast bevatten ze geen sulfaten, siliconen of parabenen en is er niet getest op dieren. Daardoor zijn de producten ook PETA-gecertificeerd. Het bedrijf is er ook mee bezig zijn impact op het milieu zo klein mogelijk te houden door recyclebare verpakkingen te gebruiken. Ik vind het belangrijk dat de producten die ik gebruik mij plezier brengen maar ook dat ze het milieu of dieren geen schade berokkenen, dus dat is voor mij een grote pré.

De samenstelling van de producten is gebaseerd op botanische en essentiële oliën en dat voel je ook! Je haar voelt gehydrateerd en gevoed, gezond gewoon. Mijn haar glanst heerlijk en voelt soepel aan. Ook van vriendinnen kreeg ik al complimentjes. Dat mijn haar er zo levendig uitzag, dat ik straalde, dat mijn haren heerlijk geuren. Dan raad ik ze met plezier mijn beautygeheim aan!Ik vind het een fijn gegeven te weten dat er essentiële olie gebruikt wordt, want daar wou ik altijd al eens mee aan de slag. Deze puur gebruiken is vaak niet slim, en er zelf samenstellingen mee maken geen goed idee als je niet van wanten weet. Ik wilde er altijd mee aan de slag, maar ik heb niet de tijd, of energie om me er heel erg in te verdiepen. Vaak zijn de oliën ook duur, tenzij je ze heel vaak gebruikt of de producten die je ermee maakt ook aan anderen verkoopt. Dat is voor mij allemaal een stap te ver dus dit is voor mij de perfecte oplossing. Een producent die de essentiële oliën als heeft verwerkt en de samenstelling heeft geperfectioneerd voor mij gemak. Ideaal! Daarnaast is de balancing of luxury treatment ook perfect om te ontspannen voor bedtijd. Weer punten gescoord!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK